Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zondag 19 augustus 2018

19-8-2018

Goedendag iedereen,

Gisteren begonnen met 7,8,9 in de club met de jonge duiven. Ik miste er gisteravond nog 1, en nu om 11.35 uur is ze er nog niet. Dus 40 van de 41 thuis gisteren. Ze kwamen erg wisselvallig, en natuurlijk terug vanuit het hoge noorden. Maar dat weten we, vind het ook niet erg, ze leren er weer van om terug te komen uit Kollum.

Net een gesprek gehad met Evert Jan Eijerkamp, ze spelen daar met twee groepen jongen, en het hok van BEUTE Producten gebruikt nu vijf weken achter elkaar de eerste, gisteren zelfs van de hele afdeling. Geweldig nieuws natuurlijk, en dat met de nieuwe hokverzorger Oliver Sabol. Ontzettend goede producten vertelde Evert Jan, zo hebben we ze nog nooit gehad( komt niet alleen door producten hoor, bij Eijerkamp klopt alles). Maar ik ben mega trots.

En niet alleen bij Eijerkamp hè, tientallen mailtjes en of berichtjes weer gisteravond en vanmorgen. Gewoon fijn om te lezen.

Hier dus tijdens de vluchten nog geen verliezen, ja vorige week kwam er èèn op dinsdag, maar die is niet weg, en die nu nog mist... even afwachten nog. Maar de verliezen op de vluchten, dat gaat geweldig.

En wat een geweldig gemaakte toekomst duiven zitten er tussen, ze hoeven nu alleen maar thuis te komen, prijs winnen hoeft niet. Thuiskomen en een zeer goede tot perfecte bouw, dan halen ze 2019.

De vier wonder duivinnen die van het vlieghok zijn geplaatst naar kweekhok zitten al op eitjes, ook daar erg blij mee.

13-929, 14-811, 14-818 en 17-004

Fijne zondag

Terug