Berichtdetails

DUNNE MEST
7-3-2017

Goedemorgen iedereen,

vanmorgen enkele mailtjes, en twee liefhebbers aan de telefoon : DUNNE MEST VANDAAG , GISTEREN BEGONNEN MET LTW.... ja dat klopt, LTW heeft een zuiverende werking, dus als er duiven bij zitten met veel afvalstoffen in hun systeem, gooien ze dat er nu uit. Dus de duiven waren "niet zuiver" zoals men dan in Belgie zo mooi zegt. En als duiven dan LTW krijgen of CLEAN BALANCE jaaaaaaaa, dan komt het er wel uit hoor,

Veel liefhebbers gesproken dit weekend, ze beginnen allemaal rond deze tijd met hun LTW opstart kuur, of !!!!! Eerst 7 dagen CLEAN BALANCE en dan 14 dagen LTW, dan hebben ze het gehele systeem schoon.

Let wel op he !!! de BEUTE PRODUCTEN ZIJN GEEN MEDICATIE, OOK GEEN ANTIBIOTICA DUS. Dus zorg dat de duiven een keer even worden nagekeken door een duivendokter op wormen, het geel, infecties van de luchtwegen en coccidiose. Zijn ze dan schoon, dan kunt u het gehele jaar spelen met de BEUTE producten. En heeft u een bepaalde speciale vlucht??? laten we zeggen de laatste NPO dagfondvlucht..... dan 6 dagen voor inmanden geeft u eens een Belga Magix tablet..... dan heeft het ook nog een top uitwerking op de uitslag... Maar dan verder het gehele seizoen er voor niet he. Naar de dokter, duiven schoon? NIKS GEVEN aan medicatie !

U heeft het misschien gelezen op facebook, de CVS de zeer uitgebreide vitaminen "CVS BRENGT DE ZON OP UW HOK" is uitverkocht, we hopen dat het woensdag of donderdag aankomt. Zo ook de Lecithine Olie en Collicontrol is compleet uitverkocht, we hopen dat deze donderdag of vrijdag er weer zijn, de pakjes gaan dan gelijk op de post.

Terug