Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 13 juni 2016

13-6-2016

goedendag iedereen,

Het is weer maandag, de opbouw naar de de zaterdag. Ja, lieve mensen, er moet zaterdag weer gevlogen worden. We gaan naar de vierde midfond vlucht, ik denk quievrain. 

Gisteravond hebben de duiven even de vleugels mogen strekken. En wat me opviel was de enorme eetlust. Dat is meestal een goed teken, dus ik zie het wel positief.

Later meer, de duiven er uit en koffie. 

Vrijheid van meningsuiting , is er niet, in mijn laatste column had ik een leuk stukje over de druïde Hans van der Sluis, dat ik begin jaren negentig hem eens bezocht met mijn vader. Uit de losse pols maakte hij toen een injectie vloeistof voor de duiven ( problemen met de luchtwegen) een beetje van dit, beetje van dat, een scheutje van dat en een drupje van dat. Ik vond het leuk toen, dat iemand dat uit de losse pols deed, werd door de heer Knol verwijderd uit mijn column , was niet professioneel tegenover de groep van doktoren..... We praten hier over begin jaren 90, twintig jaar geleden, maar het kwam niet door de " selectie " weer een onderdeel waar ik niks over mag zeggen. 

Mijn idee van iedereen alles eerlijk vertellen , kan alleen hier op de site, al krijg je dan mailtjes ( meestal Friesland en noordoost Groningen ) , waarheid mag niet geschreven worden, doe je het toch , dan verwijderd of je krijgt dreigmail 

Terug