Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zondag 26 april 2015

26-4-2015

Goedemorgen iedereen,

Ik was blij dat de duiven er gister uitgingen, vandaag nog slechter en ik moet naar het werk, had dus vandaag niets kunnen zien.

En nee Theo Pander, het gaat natuurlijk niet over u. Op facebook en andere sites, schrijven liefhebbers, die eigenlijk alleen houders zij, zelf slecht pakken, of helemaal niet mee spelen. Wanneer ik lees dat mensen anderen adviseren om de jongen twee dagen geen eten te geven om ze mak te maken... of met Baytril te kuren omdat ze een keer wat minder spelen, dan vind ik dat dit soort duivenhouders beter niet schrijven, er zijn namelijk ook liefhebbers die het doen cq geloven. En deze schrijvers spelen zelf HEEL slecht, en dan is het niet zo goed advies te geven aan beginners of jeugd.

Er moeten nog 8 duiven komen van de 102, dat is teveel. Welke missen? tja, om mensen niet tegen het hoofd te stoten schrijf ik dat nog niet, even afwachten wat er terug komt, en hoe ze zich herpakken.. Ik heb een goed gevoel over de vlucht van gisteren, duiven komen hier vaak veel beter uit, slecht weer, koud, regen....traag, wanneer er dan snel warmte komt, komt de forme vanzelf.

We waren ongeveer 11e van de afdeling en 2e in de club met Gucci die na drie vluchten ook Asduif staat.

En nu naar het werk, later meer ( i-pad) gna gna gna

Terug