Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 16 december 2013

16-12-2013

Goedendag vrienden en vriendinnen,

hebben jullie allemaal een kerstkaartje gestuurd? Naar wie? Dat moeten jullie zelf weten, als je iemand maar laat weten dat je aan ze denkt in deze dagen voor kerst. Het zijn de donkere dagen voor kerst zeggen ze toch.

En voor veel mensen zijn het echt donkere dagen, denk aan ouders die pas hun kindje verloren zijn. Ook hier in onze duivensport hebben we afgelopen week dat verschrikkelijke niuws gehoord van Roan, verschrikkelijk voor de ouders, familie en vrienden. En diep diep gevoel van respect voor de ouders hoe ze het leven van dit ventje in weinig woorden zo mooi op papier kregen. Met een brok in onze keel hebben we allemaal het verhaal gezien en gevolgt. Alles er aan gedaan, nooit opgegeven en toch, de strijd verloren. Het moet verschrikkelijk zijn om je kind te verliezen.

We wensen de gehele familie en vrienden en kennissen van deze ouders moed en kracht om met dit verlies om te gaan. Er mee omgaan kun je natuurlijk nooit, maar een plekje geven, en door gaan. We denken aan ze. Knuffel en dikke Kus vanuit Wilhelminaoord.

Terug