Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 19 november 2011

19-11-2011

Goedenmorgen,

update 10.25 uur.

Ben net wakker, gisteravond in Ameide geweest( tussen Utrecht en Dordrecht), zeer gezellige mensen aldaar. Er zaten fijne duiven, vooral twee grote fondduiven. Waarvan èèn van Ko van Dommelen uit de Elastieken lijn, deze kreeg van mij een 8,5.

Wat heel leuk was dat de overnacht en "programma" duiven gescheiden zaten. Je pakt de meeste fondduiven er ook wel uit, maar dit was leuk, een eigen spel in de Beute competitie

Gister morgen had ik een vader en zoon uit Belgie op bezoek met hun grote fondduiven, ze waren veel minder dan vorig jaar, de duiven waren erg ziek geweest( veel dode jongen), maar ook de ouden hadden er een klap van gekregen, ze presteerden slecht. Nu is alles weer op de rails en hebben ze weer zin in het nieuwe seizoen 2012.

Ze hadden een beroemde superduif bij zich...De Kilo Pluimen ! van Broecx van Hees, die zat mooi verstopt tussen hun fondduiven, gelukkig kreeg hij een 8,5

_____________

vandaag de laatste dag( tot 16.00 uur) van de verkoop van 12 late jongen met 100% omruilgarantie binnen èèn jaar van ons hok.

kijk snel op www.dreampigeons.com

Er zitten twee kinderen bij van Babette die gisteren nog op het voorblad van het spoor der kampioenen stond 08-182.

twee kinderen van Damon

twee kinderen van Dalia

een broertje van Calla

kinderen van Calla

een kind van de Vechtmachine

maar ook een broer van de Vechtmachine.

12 kansen ! en blijken de jongen of de duif zelf na de rui van 2012 niet te voldoen, brengt u de duif retour en krijgt een ander !

Terug