Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 13 november 2021

13-11-2021

Goedendag iedereen,

Bij de meeste liefhebbers is het rustig na de laatste vlucht. Hier niet, drukker dan nooit te voren.

Ten eerste natuurlijk de verkoop van de eigen lijn producten. Via de eigen webshop, andere webshops in binnen en buitenland en via de winkelier.

Alle producten worden gemaakt bij DHP-Cultura Holland, daar is het beter van geworden, 100% volgens afspraak m.b.t. samenstelling, kwaliteit, versheid en levering.

Een winkelier kan het rechtstreeks bestellen via DHP maar ook gewoon via hun groothandel. In Belgie en Duitsland is het nu ook voor elkaar, ook daar kan de groothandel gewoon via DHP-Cultura inkopen en het via hun kanalen verder zenden naar de winkelier

Natuurlijk is de verkoop op dit ogenblik minder dan in het volle seizoen, de hele fanatieke spelers hebben ook in de rui en kweek periode hun Beute-Schema, na de laatste vlucht in september zijn ze alweer bezig met "de weg naar de eerste vlucht"

Nu de duiven zo,n beetje door de rui zijn, op misschien een paar pennen na is het zeker aan te bevelen een Pigeon Balance kuur van 7 tot 10 dagen te geven. Deze is maar 2 ml per liter water. De aanwezige oude dons zal los komen door het zuiverende effect van de Pigeon Balance. 

We zijn nu erg druk met de verkoop van de vliegduiven via GPS-Auctions.com , 28 November zal het beginnen. Ook Lajos 18-677, Liborio 18-663, Laboni 18-638, Leonidas 18-108, Marcella 19-546 en Nevada 20-424 zullen in de verkoop zitten. De jongen van 2021 blijven zitten, zoals het nu lijkt hebben we voor volgend jaar zo,n 22 koppels jaarlingen zitten.

Het selecteren van duiven is even stil gelegd omdat we beide besmet zijn geraakt met Corona, we zijn beide normaal gevaccineerd maar toch kwam er een besmetting doorheen. In principe mogen we mits klachtenvrij dinsdag de 16e weer beginnen

vanaf vandaag gaan we weer meer aandacht geven aan het dagboek hier, met laatste nieuws en info etc.

groetjes en vol gas naar 2022 

Terug