Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 30 mei 2017

30-5-2017

Goedemorgen iedereen,

Gelukkig wat kouder, het was mij veel en veel te warm. Maar dat is persoonlijk natuurlijk.

De duiven hadden er nog geen zin in vandaag, weinig vlieglust. De duivinnen hadden natuurlijk ook "een flinke reis aangehad" zoals ze hier zeggen.

Ze zijn wel fit hoor, wilden er erg graag in, en vonden het ook geweldig dat ze mochten blijven zitten in het doffer hok tot hun mannen kwamen...feestje dus, misschien extra motivatie voor zaterdag?

De jongen zijn ook super gezond, echt weg trekken doen ze niet, maar vliegen wel goed en willen er graag in. En eten als .... dokwerkers.

Vandaag dinsdag is het weer LTW dag zowel bij de ouden, de jongen alsook de kwekers. Bij mij elke maandag, dinsdag en woensdag.

As vrijdag inzetten voor Chimay, we gaan iets verder dan voorzien, volgens mij quievrain was het 321 km, en nu Chimay 337 km. Als de wind in de west/noordwest hoek blijft geen probleem, gaat hij weer naar de oostzijde met warm weer, dan was na afgelopen zaterdag de helft misschien beter geweest. Maar ja het is nog lang geen vrijdag, en onze mannen bekijken het weer nog beter, en houden het zeker in de gaten. Al is chimay een prachtige losplaats, en op een mooie lijn, dus hopen dat ze daar ook heen gaan

Terug