Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 18 mei 2017

18-5-2017

Goedemorgen iedereen,

Gisteren de oude duiven naar Nijkerk laten brengen, 100 km door de lucht, Gerrit Vedder ging die kant op en vroeg of hij mijn duiven ook moest halen... ja graag natuurlijk. Dus in de auto hier om 08.20 , de duiven gelost om 09.38 uur en de eersten hier om 10.49 uur, een mooi trainingvluchtje van 100 km in 1.11 minuten, ze kwamen niet allemaal tegelijk trouwens, aardig uit elkaar gevallen, kwamen in groepjes aan, de laatsten tegen 11.05 schat ik. De gewonde super 14-734 had ik niet mee "Hangover" , die kwam afgelopen zaterdag gewond thuis, en gaat dus nu zaterdag ook niet mee.

Ik kreeg een mooi bericht van Patrick Derycke, de Vechtmachine met Gabriella op eitjes, en dochter Vechtmachine met vader Gabriella ook op eitjes en reeds zichtbaar bevrucht. Mooie kans voor ons beide. de jongen gaan 50/50.

Hier in Friesland wat ..... over NPO vergadering, besluiten, toekomst etc, onze afdeling heeft eigenlijk tegen gestemd, mits....., had ik niet verwacht, ik dacht te begrijpen dat onze afdeling voor nieuwe richting npo was, nu lijkt het alsof kiesmannen op eigen houtje stemmen, was dat ook al niet met de invliegduiven zo? Ik ga me een beetje inlezen, maar kreeg verontrustige vragen uit Nederland, is dit echt de mening van de leden??  Ik kon alleen zeggen: volgens mij niet... Friesland was altijd voorop in de strijd naar de toekomst toch?

Vandaag volle bak Beyers Galaxy Energie, en Electroboost door het water,

ps de voorspelling voor zaterdag is prachtig weer, 10 zon uren zelfs, dus komt goed. ps ik keek op de google map naar onze losplaats voor zaterdag.... nog een paar km in we zitten in zee... westelijker kan niet, volgende keer maar een boot huren, kunnen ze los op het water hahaha, als ik mij vergis sorry, maar dit lijkt westlijn in plaats van zuidlijn.Maar ik zal wel de verkeerde losplaats hebben denk ik, dit lijkt me te sterk.

Succes vandaag

Terug