Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 18 april 2017

18-4-2017

Goedendag

Druk druk druk, Klaasje nog steeds in het ziekenhuis, iedere dag pakjes maken en brengen, gewoon naar het werk bij shell( gelukkig vandaag niet), de eigen duiven komen op het derde plan, maar even kijken of ik zaterdag wel mee speel, geen aandacht is minder presteren denk ik. Al zijn ze super gezond hoor, maar onregelmatig los, of helemaal niet.

Vanmorgen wederom een paar mailtjes van gelukkige spelers, mooie prestaties, bij èèn was het zo mooi dat ik zei, dat komt ook door goede duiven hoor en uw aandacht voor de duiven, maar de man zei: nee, ik verzorg ze al jaren gelijk, en nu twee weken met uw systeem en ik ben een topper....dat kan geen geluk zijn , of het nu waar is of niet, toch leuk om te horen, de liefhebber blij en ik blij.

Ik telde gisteren 13 jonge duiven minder, 2 dood gemaakt, dus 11 stuks geslagen door de rovers, is toch zonde he.

De jongen zijn fit, maar èèn had er geen zin in, die zat maar wat te zitten wanneer de rest vloog, niets te zien, maar wel weg gedaan. In de natuur was zo een duif ook verdwenen, wet van de sterksten hè.

We zien het allemaal wel, de beste ouden naar de kweek gegaan, met jong ploegje spelend, en nu ook nog een kink in de kabel, kijken hoe het gaat. Even paar weken afwachten, afgelopen week 31 van de 44 er in, vanaf nu zaterdag is het plan als ik speel dat ik naar 40 stuks ga, de 20 koppels, de restduiven blijven dan thuis.

later, eerst pakjes maken

Terug