Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 28 maart 2017

28-3-2017

Goedendag iedereen,

Heeft u verduisterde jonge duiven? Geef ze eens wat extra zon uit een flesje met misschien wel de beste vitamine voor duiven ter wereld CVS, vollop vitamine B voor de oude duiven en een berg Vitamine D voor de jongen. Doe het gerust bij de jongen twee a drie keer per week, en bij de oude duiven kan het prima door de LTW, ik doe het op maandag en dinsdag, maar u op dinsdag en woensdag ? prima.

De ouden vanmorgen een stukje gelapt, gisteren 30 km en vandaag 36 km, twee keer waren ze sneller thuis. Vandaag zaten ze al in het hok aan de maaltijd met Galaxy van Beyers toen ik thuis kwam. Met een paar pinda,s willen ze graag in hoor.

Morgen met Jan Willem Jongedijk naar Belgie, eerst naar Natural om zo,n 30 jongen te halen, voor de belgen competitie hier in pv de Vredesduif. De belgjes zitten morgen op ons te wachten. De vorige keer was drie weken geleden, en die doen het goed hoor ik. Natuurlijk hebben we een groepsapp "Belgen 2017", geweldig toch.

Toen ik vandaag bij de afslag Ommen stond kwam Cees van Panhuis ook even met zijn nonnen, top kerel, zou een aanwinst zijn voor het bestuur van afdeling 10.

Later meer , geniet van de dag.

Terug