Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 17 februari 2017

17-2-2017

Goedemorgen iedereen,

Wat weer een kijkers de laatste dagen op de site, geweldig toch. Iedereen met internet en duiven lijkt het wel te lezen het laatste jaar.

Gisteren zijn er ook vlaggetjes bij gekomen voor Engels en Duits, en kunnen ook zij gewoon de producten bestellen.

Klik op het vlaggetje, en kies het land cq de taal.

_______________

Gister een Belgische kampioen op messager, zijn jongen vlogen al een uur.........WAT?? ja echt, onvoorstelbaar. Wat hij er aan moest doen? ik zei: Niets, ze doen het zelf toch.

Eigenlijk geen ervaring met op 16 februari vliegende jongen gedurende een uur. Al sprak ik vorige week even met de jonge duiven kampioen Falco Ebben( een echte specialist vind ik), en ook zijn jongen vlogen al. Die van mij komen net in de schabbetjes.

Druk bezig met de voorjaarsbeurs, wat een vragen over de producten, en dan nu vooral over de LTW, OLYMPIC MG MIX en de nieuwe VITAMINEN .

Steeds vaker hoor ik top resultaten, en steeds Olympic MG Mix een ECHTE AANRADER, de olympic MG Mix is ook steeds meer in gebruik bij fokkers van Kippen en kleine vogels, nooit gedacht. Ze kweken gewoon mooiere ras-dieren met Beute producten, en winnen shows.

In de Show postduiven hoek wist ik het al hoor, veel show liefhebbers geven  LTW en kweken hun jongen op met Olympic MG Mix.

èèn van die toppers van de show zei: Het lijkt alsof het gewoon een kwart punt opbrengt. Geweldig toch.

later meer, straks even naar Team Koopman

Nu eerst de duiven bekijken van Klaas Buwalda ( Kijk op www.toppigeons.nl ) .

update 12.40 uur. 21 duiven mogen bekijken van Klaas Buwalda, er zaten geweldige duiven mee. Drie jonge duivinnen waren echt HEEL ERG GOED !!

Terug