Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 23 januari 2017

23-1-2017

goedendag iedereen,

Voor de liefhebbers die hun duiven nog willen laten selecteren is er nu weer ruimte, dus u kunt een mailtje sturen of een belletje doen. De fondspelers onder ons hebben ze nog lang niet gekoppeld, denken nu aan selectie en op de bakken zetten, dus tijd voor selectie op bouw. Stuur gerust een mailtje

Vanmorgen de heer Barendrecht uit Emmeloord op visite gehad, hij had 9 duifjes mee, gewoon voor de gezelligheid , vorige week was hij er ook met 12 stuks, we hebben vijf mooie koppels kunnen maken, de beste vliegers gaan naar de kweek, dus even pas op de plaats, maar komt goed terug met de jongen en de jaarlingen in 2018, de heer Barendrecht is al wat ouder maar toch met de toekomst bezig, super toch.

Hier verder mega druk met bestellingen , de mensen worden wakker, denken aan het nieuwe seizoen en zijn aan het inslaan. 

Iedere dag ben ik tussen de bedrijven door aan het werk met de MG mix de Boost en de capsules , grote voorraad maken voor de voorjaarsbeurs en voor Fugare , op de fugare staan we niet zelf maar zijn de producten te verkrijgen bij groep Lataire .

Hier gaat alles goed, jongen geringd. Prettige dag iedereen

Terug