Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 21 november 2016

21-11-2016

Goedendag iedereen

De nationale dagen hebben we gehad, het was gezellig.

Met enorm veel liefhebbers even gesproken, enkele zaken stonden centraal: de enorme prestaties met BEUTE DUIVENPRODUCTEN met als aanvoerders LTW en OLYMPIC MG MIX, de super resultaten door nazaten van BEUTE duiven, en enorme resultaten door de Beute selectie methode.

Natuurlijk werd ook veel gesproken over de positief bevonden liefhebbers of hun duiven,( Nederland en Belgie) hoe u het maar wilt zien. Ik weet nu denk ik van de hoed en de rand.

En toch wel minstens 25 liefhebbers gesproken die het jammer vonden dat ik niet meer schreef voor het spoor der Kampioenen, dat waren er veel meer dan ik verwacht had, ik dacht, zeg ik u eerlijk dat mensen er niet mee zouden zitten, maar dat bleek aan mijn stand en die van het spoor der kampioenen/GPS toch heel anders, ze missen me, of in ieder geval de stukjes. Is toch leuk om te horen.

Zaterdagmorgen bracht ik mijn duif voor de voorselectie olympiade, ik was er vrijdagmiddag al mee geweest, maar toen was er niemand bij de duiven aanwezig. De 808 alias Haspeslagh kwam niet door de voorronde zoals al een beetje verwacht. Er waren mooiere duiven blijkt. 

De jeugd dag vond ik leuk maar het gesprek met de bekende duivenmelkers verliep chaotisch , de diverse groepjes kinderen stonden maar wat, er kwamen geen vragen, bleek te eng te zijn, zelf maar een beetje contact gezocht. Er zaten ongeveer 10 bekenden achter tafeltjes, beter is 1 spreker voor de jeugd, dit verliep stroef. En enkele kinderen kwamen te laat want hun duiven moesten nog gekeurd worden. 

Jammer vond ik ook dat ik de npo voorzitter niet gezien heb, in het verleden kwam altijd de voorzitter met een bestuurslid bij de standhouders, ditmaal niemand gezien, jammer, kost veel geld voor de standhouders en dan even de voorzitter die aankomt is het minste.

Volgend seizoen gaan de nationale dagen weer naar de Autotron bij Rosmalen , jammer maar helaas. 

En nog een klein puntje, de kampioenen werden gehuldigd om 16.00 uur, doe dat tussen 11/13.30 uur, wanneer er nog bezoekers zijn, nu was er niemand meer.

Kleine foutjes, of verbeter puntjes. Maar het was mega gezellig verder hoor, maar lang geen voorjaarsbeurs natuurlijk. 

Vrijdagavond lekker met zijn tweeen in vd Valk gegeten, en zaterdag gezellig met Franka en JP de Lijzer. 

Tot morgen 

Terug