Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 18 juli 2016

18-7-2016

Goedemorgen iedereen

Nog èèn vlucht te gaan, toch een ruime 700 km, de meeste duivinnen zijn alle vluchten nog mee geweest, de doffers wel eens een weekje thuis of met de jongen mee naar 70 km of zo.

Gena 13-345 is een goede hoor, vorig jaar stond ze asduif fond en asduif midfond zelfs in groot verband, dat was raar want de laatste zaterdag kon ik haar nier op twee vluchten spelen natuurlijk. Dus geen Asduif Midfond, en op Chateauroux kwam ze te laat, weg alles( in groot verband).Nu staat ze Asduif hier in de club en GOUDEN CRACK,  Ze is een Vechtmachine x Klak x Peter van de Merwe, maar u kunt zich voorstellen dat ik zeg Vechtmachine lijn, omdat ze ook dat type is. De Asduif Midfond afdeling 6 bij Kat en zoon is ook weer een Vechtmachine, en de eerste afgelopen zaterdag zelfs een dubbele Vechtmachine.

De duiven krijgen vanaf vandaag iedere dag LTW door het water, woensdag met ELECTROBOOST samen( de hitte), welke duiven ik speel en zelfs of ik speel zaterdag is nog afwachten. Het is een raar seizoen he, ik zag dat enkele mensen al niet meer mee speelden, toch goede hokken, goede duiven maar niet mee spelen, jammer maar dat zegt wat over het seizoen denk ik.

Ik zal deze week ook niet heel veel bij de duiven komen, ben grieperig bluh

Terug