Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 17 mei 2016

17-5-2016

Goedendag iedereen

Gisteren weer 23 mailtjes, zondag 21 over mooie prestaties of successen met Beute Producten, het Beute Systeem, Beute duiven of de Beute selectie.

Van de heer FPC Weggers kreeg ik een mooie, hij was twee jaar geleden met het laten selecteren door mij, was begonnen met het systeem, het gaat geweldig met afgelopen week met 20 duifjes mee 1 en 2 tegen bijna 10.000 duiven ( Afdeling 10 Noord). Ook in mijn eigen afdeling zag ik erg veel Beute producten gebruikers in de top 25. Iedere keer ben ik gewoon mega trots dat de producten, het systeem en of selecteren bij zoveel mensen de vreugde terug brengt in de duivensport. Prachtig, iedereen bedank voor de mooie woorden , doet me goed, samen zijn we op de goede weg.

U kunt alle producten op deze site ook bestellen he, kijk op producten, klik aan welke u wilt bestellen, vil uw gegevens in, betaal en het komt gelijk uw kant op. Bovenaan in de balk ziet u het woord PRODUCTEN staan, Klik het aan en het gaat vanzelf. Ziet u bij uw duivenvoer winkel de Beute Producten nog niet staan ? Hij kan alles bestellen via GROEP LATAIRE/ JP de LIJZER en kan het dan gewoon in zijn zaak verkopen.

Vanmorgen zijn de duivinnen er uit gegaan om 08.10 uur, na 10 minuten wilden ze er in....ze wilden naar de doffers, tja dat mocht niet, ik kwam naar ze toe gelopen, ze knalden weer omhoog om pas om 09.25uur  terug te keren.

Terug