Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 12 april 2016

12-4-2016

Goedemorgen iedereen

Wat gaat het snel he, zo zitten we aan de kerstmaaltijd, en nu al aan het denken aan de 2e vlucht. Het is toch  ongelofelijk.

De duiven gaan er hier rond 08.15/08.30 uur om te trainen. Gisteren op maandag de 11e vlogen de duivinnen extreem lang, ik had de vlag op staan, maar die haal ik na 45/60 minuten weg. en soms vallen ze dan, maar zo nu en dan hebben ze zoveel plezier dat ze blijven gaan, zo ook gisteren. Ruim 1,5 uur vlogen ze, de rakkers. De doffers trainden twee weken geleden niet zo veel, meer spelen en klieren maar die beginnen nu ook gewoon een uur te pakken. De duiven zijn gezond.

Mijn doel was en is nog steeds hoor om 10/15 eerste prijzen te pakken....... maar ik begon zaterdag niet met de eerste, dus de eerste vlucht en ik begin met achterstand haha. Ach mischien ook niet te doen hoor zoveel eersten, we hebben er wederom een goede speler bij Peter Brandsma begon op de africhting gelijk met 1 en 2. Maar ik moet spanning hebben, ik kan niet gewoon duiven houden, ik moet de lat extreem hoog leggen voor mezelf.

Zo hebben we allemaal in de club 20 duiven moeten aanwijzen. En afgelopen week wonnen 19 van die 20 prijs, een ongelofelijk aantal reeds, maar toch hoop ik een vlucht 20 op 20 te pakken, de lat extreem hoog, te hoog waarschijnlijk, maar ik ga het wel proberen... niet proberen is verslagen van te voren. Enne....ik heb makkelijk praten he, de duiven moeten het doen, ik ben maar coach . als ik zelf moest vliegen....dan stortte ik neer denk ik.

Terug