Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 6 april 2016

6-4-2016

hallo iedereen,

Vanmorgen de duiven toch maar even weggebracht , zwaar bewolkt, maar toch gaan rijden. Het leek er eerst niet op, maar ja. Ze in twee ploegen gelost op ongeveer 60 km. En ja hoor, ze kwamen toch gelijk aan. Dus bij thuiskomst maar weer even gescheiden. Ze vonden het wel gezellig. 

Wel wat laatkomers en een gewonde doffer de 15-123 jammer, borst kapot. Was afgelopen week ook de laatste op de vlucht. Dus even opletten maar. 

Vanmiddag lekker bij de doffers gezeten, en ondertussen schoon gemaakt, het is woensdag he, doffer tijd hahaha morgen de dames wee dus. 

Lekker wat snoepzaad gegeven, wat pinda's en wat beute korrelmix , en ze glansen weer 👍 

Het nieuwe systeem is er van Unikon, eerst pas eind April, maar door wat heibel te maken op internet, hebben we ze nu reeds . Gelukkig maar, waar de fout ook lag, ons maakt het niets uit. Wij betaalden en willen dus ons systeem. En gisteren was het er. Vandaag getest. 

Zaterdag zal bij iedereen wel de eerste vlucht zijn, ik hoop dat u ze goed heeft. En hopelijk verspelen we er niet te veel. maar let op !!!!! Duiven komen soms niet op de eerste dag terug..... Dat is normaal, duiven komen soms na dagen pas thuis, geef ze al uw liefde en verzorging en ze betalen het terug. Op de dag van lossing niet alles thuis? Rustig, blijf rustig en maak na 14 dagen pas de balans op. !!!!! Duiven komen vaak gewoon na. Dus rampvlucht???? Even rustig afwachten. 

Terug