Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 22 maart 2016

22-3-2016

Goededag iedereen,

Zoals iedereen aan voorspelde: Parijs, nu Brussel volgende halte Amsterdam.

Hier op het posduiven hok is het heerlijk rustig, de duiven hebben goed gevlogen vanmorgen, en op dit ogenblik (11.00 uur) heb ik de jonge duiven los.

Ik hoop dat vandaag de bestelling van DHP binnen komt, we hebben geen flessen LTW meer van 1 Liter en geen Colicontrol meer. Vandaag komt het binnen dus morgen gaat het weer op de post.

Geweldige reacties op dit ogenblik over de LTW mannen en vrouwen, de duiven trainen niet normaal. Frederik Dekker schreef me: Ik laat ze maar 4 keer in de week los, ze vliegen uren en de poeder ligt een cm dik op de pluim. Nu lijkt me die cm sterk maar haha ik snap wat hij wil zeggen.

Johan den Hartog schreef me: ik stop met de LTW..... met een lachend gezichtje achter dit bericht, ze trainen zo hard en zijn zo strak, niet normaal meer.

Gerrit Vedder( Wouter Vedder Tuk) kwam gisteren op de pomp(mijn werk), : de doffers vliegen gewoon anderhalf uur, ze zijn bijna niet binnen te krijgen, hij werd al aangesproken door buurtgenoten.... zijn die van jou niet goed? hahaha

Over prestaties in de toekomst zegt dit niets hoor, van slechte duiven maak je geen goeden, maar dat ze zo gezond zijn en zo hard trainen is gewoon geweldig in deze weken voor het seizoen.

Steeds de combinatie LTW, OLYMPIC MG MIX en LECITHINE OLIE, alles om de duiven zo fit mogelijk aan de start te krijgen, wanneer duiven in een goede basis conditie zijn, kunnen ze meer aan straks.

We houden het in de gaten. En ik zag vanmorgen een bestelling voorbij komen van een zeer goede speler, hij is nieuw met onze producten(denk ik), maar geweldig dat ook dit fenomeen de LTW, MG Mix en Caps gevonden heeft.

later

Terug