Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zondag 6 maart 2016

6-3-2016

Goedendag vrienden en vriendinnen

Morgen dat gaat het beginnen, het seizoen 2016 !!

Vanaf morgen gaat er hier in Wilhelminaoord 21 dagen lang LTW door het water, 10 ml per liter water. Flessen van 1 liter zijn te koop voor € 30,00 en flessen van een halve liter voor € 17,50. Nu vandaag ook op de voorjaarsbeurs te Houten, dus u kunt het straks gelijk mee nemen. Kunt u morgen beginnen.

Afgelopen donderdag zijn hier alle ouden en jongen geent tegen paramixo. De ouden mochten even samen voor enkele dagen ter motivatie. De jongen hou ik enkele dagen vast, die gaan weer los op 10 Maart, donderdag.

Iemand vroeg: Wat is Beute  Clean Balance?  Een zeer modern product om duiven terug zuiver te zetten, schone kelen, geel vrij en zeer blank. Het word meestal gebruikt op zaterdag en zondag, bij mij steeds in Combinatie met Electroboost de beste elektrolyten ter wereld. U kunt Clean Balance prima gebruiken als geel kuur, of als ontsmetting dus op zaterdag en zondag.

Wat een mensen gisteren he op de beurs...... duizenden, en wat een drukte bij onze stand, geweldig om zoveel mensen te zien. En wat weer super leuk om al die prestaties te horen. Goede duiven, goed hok, goed systeem, gezondheid en Beute producten is voor velen een succes gebleken

Terug