Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 1 maart 2016

1-3-2016

Goedendag vrienden en vriendinnen,

het is maart, de maand van de waarheid voor ons als duivenliefhebbers. Ze moeten nu gezond zijn en super verzorgd worden, fondspelers denken vaak dat ze nog een maand kunnen wachten... maar hun duiven maken toch ook kilometers in April tijdens de eerste vluchten?

Dus NEE, u kunt niet meer wachten, nu moeten ze in conditie gebracht worden voor de eerste vluchten, maar eigenlijk voor het gehele seizoen he. Ze moeten wel wat kilometers training gemaakt hebben voor de vluchten, dus laat ze er regelmatig uit, probeer er vast een patroon in te vinden.

Gisteren de zakken voer mogen bekijken van Embregts-Teunis, ziet er heel goed uit. Ik kan me voorstellen dat veel liefhebbers nog aan het twijfelen zijn tussen Galaxy van Beyers of deze van E.T. beide geweldige zakken voer, en vooral modern. Dus uitermate geschikt voor de toevoegingen uit het Beute Gamma.  Embregts-Teunis ( E.T.) geeft zelf ook met groot succes de Olympic MG Mix, en zijn al jaren de te kloppen mannen. En ja natuurlijk: goede duiven moeten we hebben, en die hebben ze daar meer dan èèn.  Goede duiven is steeds het begin, zonder die kun je goud in het water gooien, dan vliegen ze nog geen prijs. Maar met goede duiven op uw hok, inzet, goed voer, goed hok etc en Beute producten komt u net wat verder

Terug