Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 4 februari 2016

4-2-2016

Goedendag vrienden en vriendinnen

Regen buiten, vies nat, ik hou er niet van, maar ja wat kan ik er aan doen.

Vanmorgen wederom bij alle duiven gekeken, het ziet er allemaal goed uit, bij de duivinnen lagen wat eitjes op de grond, dus precies de goede tijd weer. Heb ik ieder jaar, zodra ik de duiven uit elkaar haal vind ik wat eitjes, soms in de schaal naast de jongen of net op de grond in hun eigen hok.

De lampen nu overdag weer uit, ik had ze aan om zonnige dagen te maken op het hok, maar nu de jongen er bij weg zijn, en de ouders gescheiden kan het licht weer gewoon uit.

Natuurlijk gaan we deze zomer weer met lampen werken, maar of ik precies ga vertellen hoe en wat? dat denk ik niet meer. Natuurlijk alles over voeding en bijproducten en als ik eventueel medcatie gebruik, u krijgt het te horen.

De duiven zitten gescheiden maar volgens de man uit Etten Leur is dat veel te vroeg, dus ik ga er van uit dat het allemaal niets gaat worden dit jaar .... Dat ik dit reeds sinds 2007 doe is hem ontgaan.

Afgelopen maandag hebben we de knoop doorgehakt, van zeer succesvol gebruik te hebben gemaakt van Beyers Elite Enzymix gaan we over vanaf 7 Maart naar het nieuwe Galaxi, dit past nog beter bij de BEUTE PRODUCTEN, het lijkt haast voor elkaar gemaakt.

Later vandaag zal ik het voerschema hier op de site ook aanpassen

Terug