Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 4 januari 2016

4-1-2016

Goedendag iedereen, 

Ik krijg steeds meer volgers, het is toch prachtig. Volgers hier op mijn site, duizenden lezers per dag. Volgers op facebook, honderden mensen die precies volgen wat ik zeg, voel of denk. en soms zelf delen op hun eigen pagina.

En dan nog die mensen die na doen wat ik doe, ik zie steeds meer jaarlingen keuringen ;) door spelers van verschillende niveaus. En zelfs de cijfers proberen ze na te doen. En nu zijn er al diverse liefhebbers die ook selecteren en dat op mijn manier, lijstje er bij, type, spieren, stuit, pluimen, rug etc en zelf de ogen worden al nagedaan.

Natuurlijk is dat een teken dat mijn systeem klopt, maar ik heb enkele duiven mogen bekijken met een 8..... bij anderen ... oei oei wanneer ze daar uit gaan kweken....

En ook de bijproducten van mij worden steeds meer na gedaan, ik was de eerste met dierlijke eiwitten, "die anderen zeiden toen; flauwekul" en nu verkopen ze het zelf. Zo is het ook met de Vita-sport( niuwe naam voor Beute-sport. Calcium en magnesium en goede vitaminen tegen o.a scheefvliegers, ik werd voor gek verklaard, nu zie je het overal en doen ze alsof ze het wiel hebben uitgevonden.

Het is een teken dat je het goed doet, als je volgers krijgt en na-apers hahaha maar om lachen moet ik wel.

p.s ik wil met al die "keurders en of selecteurs" wel een wedstrijdje doen, zetten we 20 duiven van 2015 in kooitjes, van een topspeler, gaan we allemaal voorspellen welke dit seizoen de besten worden, leggen we allemaal 1000 euro in, en de winnaar pakt de pot. 

Heb de bekendste selecteur al diverse malen uitgedaagd trouwens, wilde er zelfs een film van laten maken, maar nee, die zijn niet zeker van zich zelf ....

Dus ik zal het wel goed doen, de anderen proberen het ook, het is net als met shoarma zaken , er komt 1 in de stad, doet het goed, verdiend goed zijn brood, binnen 5 jaar zijn er 47 shoarma zaken in de zelfde stad en gaan er 46 failiet. 

Mensen zien dat het goed gaat, willen dat ook, denken het te kunnen. Maar als het gemakkelijk was? mijn producten zijn de besten ter wereld, en worden ieder jaar beter door nieuwe technieken, praten met toppers, leren, testen, op mijn bek gaan, en weer opstaan. Nu heb ik de beste eiwitten , de beste kruidendrank, de beste electrolyten, de beste Lecithine Olie en de beste bak allerhande. Veel mensen maken het na, willen het namaken, maar willen te veel winst, dus mindere kwaliteit, en daar trappen liefhebbers heus niet meer in hoor. Iedereen ziet dat de prestaties van Beute volgers omhoog schieten als een raket, en dat komt door te letten op de beste producten en glashelder te zijn in selectie en systeem.

Met vriendelijke groet,

 

Terug