Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 21 oktober 2015

21-10-2015

Goedendag iedereen,

Vandaag weer leuke duiven mogen bekijken vanuit Leiden, Harlingen, Groningen, Appelscha en Sappemeer, dus er zaten knappe duiven mee. De beste/fijnste van de dag was een rechtstreekse Geboeders van de Berg.

Hier gaat het prima met de duiven, ze zien er geweldig uit, de kwekers beginnen mooi strak te worden, sommigen zijn gereed. de vliegers nog niet, nog veel veren vooral veel staartpennen. Staartpennen en broekpennen is steeds een gezond teken.

Als er nog liefhebbers een mooi koppel of een fijne doffer of duivin zoeken, neem eens contact op. De prijs is € 250,00 per stuk. ik zet het er maar gelijk bij om misverstanden te voorkomen. Op de duiven krijgt u een jaar garantie , dus bevallen de jongen uit uw aangekochte duif volgend seizoen niet dan kunt u de duif ruilen( binnen 12 maanden) In de hand 8+ duiven, en super qua afstamming natuurlijk.

Vergeet in de rui uw duiven niet, geef ze regelmatig een bad en vergeet de Prange Suppe of LTW kuur niet, gebruik het 14 tot 21 dagen achter elkaar. En als u dan gelijk een kuurtje met colicontrol geeft heeft u de eventuele darm problemen onder controle

 

Terug