Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zondag 27 september 2015

27-9-2015

goedemorgen op deze zondagmorgen,

jammer, de vluchten zijn net afgelopen en internet stroomt weer binnen met steken naar elkaar, natuurlijk zit er soms onderling wat jaloersheid, al geven ze dat nooit toe natuurlijk en wuiven dat straks in hun bijdrage weer weg, maar het is natuurlijk wel zo. Als je iets goed doet, bijvoorbeeld om van je hobby je vak te maken gaan mensen die dat ook willen maar nooit redden steken geven, dat is menselijk blijkt. Je bent jaloers, kunt het niet hebben en gaat steken, opmerkingen of zogenaamde grapjes maken. Dat blijkt menselijk te zijn. Van die oerinstincten zeg maar. Ik doe er niet aan mee, of niet meer aan mee moet ik natuurlijk zeggen, ook ik heb we weleens verlaagd tot dit soort kinderlijk gedrag.

Van de week had ik een raar gesprek via Facebook, een duivenmelkster uit zuid holland, begon met : mag ik u eens iets vragen? ja natuurlijk mag dat, ik chat soms met enkele mensen tegelijk via facebook, dus een nieuwe kan er wel bij. Ze vroeg wat ik vond van die nare opmerkingen naar elkaar, en over afdelingen en npo, ik gaf aan dat het niet leuk is, maar dat ik het zo weinig mogelijk volg. Toen vroeg ze me of ik haar wel kende( facebook vrienden) , ik zei, ja die blonde dame toch, met die goedenmorgen, en weltrusten tekstjes en foto's. Ja, of ik haar alleen daar van kende? niet van de uitslagen? ze was toch 3e kampioen in de club geworden en in de kusstrook of zo. Ik vertelde dat ik heel druk ben, en dus eigenlijk nooit op andere pagina.s kijk, wel eens bij verjaardagen of sterfgevallen of zo, of een npo overwinning, maar door tijdgebrek niet te veel naar anderen.Dus ik keek niet naar haar prestaties? ik vertelde eerlijk, nee eigenlijk niet, er zijn 15.000 mensen met uitslagen, en ik kijk er niet zo na, wel in eigen club en afdeling maar landelijk niet. zo. En ja toen begon het he...... Wie ik wel niets was, en dat ik nooit naar anderen keek die ook hun best deden, en dat ik een ....... was, en u zult mij nu wel van facebook af donderen etc etc, ze ging helemaal uit haar naad. Dus wat begon met wat vind u er nu van? dat akelige gezeur op internet, deed ze in vijf zinnen zelf.... Tja Duivensport en internet hahahaha Ik heb haar maar facebook af gedonderd, zoals ze het zelf noemde, maar let maar op hoor, in de toekomst heb ik het gedaan lol, 

Van de week ook nog weer twee bonaanvragen, ( wel meer maar twee raren). Of ik een bon wilde schenken voor hun club, nee, helaas dat doe ik niet meer, ik kijk zelf wel naar welk goed doel ik bonnen stuur. Beide keren kreeg ik terug dat ik een hufter was, die alleen aan hem zelf dacht, en niet aan de kleine man blabla.

Dat ik net vorige week 40 late jongen gaf aan verpleegtehuis Reggersoord, en 17 koppels eieren aan liefhebbers uit Zuidland( omgeving) , vier jongen aan de oude heer Tromp en zeven aan die beginner.....nee, dat is niet belangrijk, ik was een hufter dat ik geen bon wilde geven voor hun BBQ, en die bekenden moet toch het goede voorbeeld geven vertelde de èèn.... tja, duivenmelkers

Vorige week dus  5000,00 opgehaald door de verkoop van mijn 40 laatjes voor verpleegtehuis Reggersoord, volgende week gaat het uitgereik worden, geweldig mooi, kunnen de oudjes eens wat extra,s. Bijna 140 bezoekers geweest, en wat denk u..... heeft èèn van de bezoekers de FRIESLAND cup GESTOLEN, vorig seizoen wonnen we die, dit jaar moet hij naar een andere club, is hij gejat, gewoon tijdens een verkoop voor het goede doel is er iemand zo ziek om te stelen, gewoon de cup met de grote oren gejat.

waar gaat dit naar toe met de wereld?. En op een vraag van èèn van mijn facebook vrienden: heeft èèn van die internet terroristen nu ook iets leuks of gewoon aardigs gezegt over de verkoop van 40 jongen of de 17 koppels eieren? wat denk u zelf? hahaha nee, joh.

Terug