Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 29 juli 2015

29-7-2015

Goedendag lieve mensen,

Nog een dag slecht weer en dan gaan we de zon krijgen, dit weekend lijkt het een prachtige vlucht te worden. Natuurlijk is het wel van belang waar je hok staat en in welk rayon je vliegt. Afgelopen week had ik een super snel jong, tegen het gedeelte waar ik tegen hoor te spelen, Steenwijk en omgeving, maar we zitten ingedeeld bij een rayon waar we geen enkele kans maken. Ik las dat andere dit ook schreven over hun indeling.... lol

Ik heb er een nieuwe facebook pagina bij, GJ Beute. hier is de voertaal nederlands. Mijn oude facebook pagina Gert Jan Beute gebruik ik maar zeveel mogelijk voor familie of zo. Soms moet je even opschonen, en kun je internet terroristen gelijk weren vanaf het begin. Gewoon niet accepteren, en duiven spelers die helemaal niets doen op face book qua antwoorden, liken of plaatsen weer ik ook, die kijken alleen, en geven dan commentaar in de club aan de stamtafel met een berenburg voor hun neus en de tafel verder vol met bier, we kennen ze wel. hahaha nee, ik houd nu sommigen een beetje af, maar die kunnen alles hier gewoon lezen, deze pagina is vrij.

De nieuwe site www.beute-duivenproducten.nl  werkt geweldig, kijk er maar eens op. u zult straks automatisch worden doorgeklikt wanneer u de oude nog gebruikt.

Verder zijn we bezig met de Groep Lataire uit Belgie, die hebben werelwijd zoveel aanvragen naar Beute Producten, dus kunnen het mooi oppakken.

De duiven er wel uitgehad vanmorgen, kletsnat vlogen ze en zaten ze in het hok later bbbrrrrr kachel maar even aan

Terug