Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 23 juli 2015

23-7-2015

goedenmorgen 

De jongen hadden er zin in vanmorgen, super energie vandaag( Beyers elite enzymix energie) zoveel als ze willen, dus dubbele portie zeg maar. Als je het zou wegen dan krijgen ze op donderdag morgen 20 gram per duif en de avond maaltijd 40 gram. Morgen krijgen ze niets, of ze moeten vanavond wat laten staan, dat haal ik vrijdag ochtend weg.

De weer voorspelling..... SBS piet zegt, weinig tot geen wind gisteravond, de andere zender zegt nogal veel wind uit het noorden, en weer een ander had het over zuidwest tot west. Tja, ik zeg het al vaker, kun je niets, dan is er altijd nog weerman. Bij weervrouwen is borstomvang en brede heupen ook wel belangrijk, de voorspelling eigenlijk niet. 

Later meer

Net weer een grote zending Beute producten naar Wim de groot , Debby's Diervoeding, Wagemakers, 't Juk , Karel Leijen Belgie, Dick Vogelzang Staphorst( hier kunt u naast uw Matador voer alles laten meekomen van Beute duivenproducten), Theuns, John Rekers, en JP de Lijzer

vorige week hadden we nationaal chatearoux , een midfond en een training vlucht voor de jonge duiven, een " buitenstaander" kon het niet laten te zeggen dat hij/zij niet mee deden met die flauwekul vluchtjes... Doelende op de africhting jongen, met chipjes test en eventuele uitslag voor iedereen die wilde. Jammer vond ik dat. Ze hebben zelf de meest chagrijnige club van Friesland, en moest er toch even iets van zeggen... Wij doen niet aan flauwekul vluchtjes...

Morgen hebben we ook weer inmanden voor een flauwekul vluchtje, Grave voor jongen.....als eerste puntenvlucht, en een vlucht( flauwekul vlucht) voor oude duiven ook vanuit Grave. Ik doe wel mee, ik vind het leuk, misschien nemen de ouden de jongen mee naar beneden en de oude duiven zitten op hun nieuwe hok ( A en B ploeg samen) , dus wennen. En een beetje in beweging blijven voor de natour.

Terug