Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 13 juli 2015

13-7-2015

Goedendag

Nederland postduivenland is van slag, vluchten die niet doorgaan, grote problemen tussen besturen, gedonder in het npo bestuur, massa jonge duiven die weg zijn, zeer raar verlopen vluchten op zaterdag met uitslagen "op zijn kop" Dit is volgens mij een der slechtste seizoenen voor de sport op zich die ik meegemaakt heb.

Ik zou hier wel 50 zaken neer kunnen zetten die totaal uit de hand lopen in de duivensport. Maar heeft het zin? Veel liefhebbers hebben de handdoek in de ring gegooid en veel zullen dat ook nog gaan doen.

We houden van onze sport, we houden van onze duiven, maar die randzaken, die bestuurders, die weerprofeten, die internet terroristen... Ik heb al vaak geschreven dat ik er zo weinig mogelijk naar kijk en ook geen tijd voor heb, maar nu ik met een rug probleem zit, kan ik niet zoveel, lees je facebook maar en andere sites....en krijg je al die negatieve info weer over je heen.

Maar U hebt gelijk..... U , want u denkt nu, "dat doet die Beute het toch gewoon zelf !" De beste schippers staan aan wal. Klopt, is ook zo. Dus laten we maar niets zeggen :)

__________________________________________

terug naar waar ik verstand van heb, of denk te hebben..... de duiven.

Met de duiven hier gaat het prima, ik ben er van afgelopen zaterdag nog drie kwijt, drie doffers, en de uitslag was om te huilen, maar hahaha dat was bij veel hokken zo die ze de laatste weken toch goed kregen. Er zaten onverklaarbare grote gaten tussen de aankomsten, een enkel tophok had nog 1 vroege maar in percentage was het bij bijna al die "goede hokken" heel slecht.

later meer, eerst weer even een paar pijnstillers.

Terug