Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 4 juni 2015

4-6-2015

Goedendag vrienden, vriendinnen en anderen,

Hoe vaak heb ik het niet tegen u gezegt? Lees mijn dagboek NIET, wanneer u mij een flapdrol vind. Er zijn liefhebbers die ik niet meer lees, omdat ik me er aan erger, omdat ze liegen en soms zelfs bedriegen. Ik lees ze niet. ook lees ik geen dagboeken van liefhebbers die nog slecht spelen, mijn excuus er voor. Maar ik heb weinig tijd, en in die tijd dat ik wel heb, wil ik in zaken steken waar ik iets van kan leren. Dus iemand die goed pakt, een dagboekje schrijft en de waarheid.... daar wil ik tijd voor nemen, de rest kan me gestolen worden.

Er zijn veel liefhebbers die ik persoonlijk ken, waar ik op bezoek ben geweest, waar ik van alles gezien of gehoord heb en die op hun Nieuws site liegen dat het gedrukt staat. Heb ik dat in de gaten, dan lees ik hem, hun of haar niet meer. Waarom zou ik daar nog tijd in steken. En U moet het zelfde doen, heeft u een slecht gevoel bij mijn dagboek....niet lezen.

Ik zeg alles eerlijk wat er op mijn hokken goed gaat en wat er slecht gaat, alles glashelder. Soms vertel ik iets NIET, wanneer ik van iemand testduiven heb gehad die zo slecht waren dat ze geen prijs konden pakken. Dat vertel ik u niet, want het kan ook aan mij liggen, dat ik er niets mee kan, hoeft niet aan de duiven liggen, waarschijnlijk zouden het goede duiven geweest zijn bij de fokker( geloof ik niet, maar toch). Ik wil deze mensen niet beschadigen, ze gaven mij duiven, en als er een goede bij zit, dan hoort u dat. En u hoort dat iedere dag, want een geweldige gekregen duif is een geweldige GEKREGEN duif. Maar duiven die het niet kunnen, of achterblijven...daar hoeven we het niet over te hebben, geen zin.

Afgelopen maandag schreef ik dat er dopingcontrole was geweest hier op de hokken in Wilhelminaoord. En dat ik vind dat als je keihard pakt je controle kan verwachten, maar waarom ze dan bij mij komen? ik speel met jaarlingen, heb er te veel, geen forme op het B hok en ze komen gewoon redelijk. Maar om daar een doping controle te houden? Krijg ik een mailtje van iemand uit Tuk, dat ik op dit helemaal niet geweldig speel, en dat hij de uitslagen volgt... , Iedereen snapte mijn kwinkslag, hij niet. Hij mailt NOOIT als het goed gaat. een nare man

Vanavond gaan er 30 duivinnen mee op de dagfond en vrijdag zo'n 40 op de Vitesse, althans zoals het nu lijkt. We beginnen vandaag wat later, om 18.00 uur om precies te zijn en we gaan in Friesland naar 25 duiven in de mand. Het is warm, dus afdeling Friesland maakt gelijk de goede keuze, wederom respect.

Ik heb een goed gevoel bij Hoshi 14-707, ze is haar doffer kwijt, en nam gisteren een "kijkje" in het B hok en vond daar een leuke doffer.... ik ga er eens wat mee "spelen" misschien vind ze het leuk, die motivatie. We gaan haar in de gaten houden 14-1443707 uit kleinzoon Vechtmachine x Pauline

later meer..

Terug