Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zondag 31 mei 2015

31-5-2015

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Ik zet net te kijken op de blauwbant meldsite, de meldingen van Limoges staan er op. Noordwolde komt er slecht af , geen vroege duiven gevallen hier. Vorige week stond noordwolde met twee op TT van de dagfond en in het verleden ook vaak op de overnacht, maar de ene week is de andere niet, ik weet er alles van.

Gisteren kwamen de duivinnen hier aardig beter, door een hoosbui in vorm van regen en hagel, werden ze even opgehouden, maar tot de bui op 10.47 wegdreef kwamen de duiven goed. in de club waren we 4,5, we hadden 30 duivinnen mee waarvan er 19 prijs wonnen. En het mooiste ze, waren zo thuis allemaal. In ongeveer een uur kon de klep dicht. Wel waren ze aardig nat toch, en sommige een rode neus.

Vanmorgen, wat ik nooit doe, maar vandaag dus wel, heb ik de duivinnen om 08.10 uur er weer uit gedaan voor training. Proberen wat extra training te maken voor zaterdag as.

De L.T.W. kruidendrank lijkt heel goed aan te pakken bij de testhokken, ik zag gisteren veel vroege duiven, alleen bij 1 familie ging het slechter vertelden ze, dat kan natuurlijk, maar komt het daar door? dat weten we niet, van de 31 berichtjes die ik kreeg 29 heel goed, 1 matig tevreden en 1 slechter gegaan. Bij de Belgische testhokken ging het ook heel goed, vooral met training van de jongen, en dat is toch de toekomst.

Later meer, regen nu 08.44 uur

Update 15.00 uur

Ben aan het werk op het tankstation vanaf 12.00 reeds. Het is druk. 

Vanmorgen kwam nog een doffertje terug van vorige week zondag. 

 

Terug