Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 28 april 2015

28-4-2015

goedenmorgen iedereen,

Vanmorgen de duivinnen er om kwart over acht uit, tegen half negen waren ze terug, en een deel viel op het dak, zullen de laatkomers wel geweest zijn , even omhoog gejaagd en toen maakten ze het uurtje toch vol. Het was toch een rare vlucht voor ze zaterdag, donker, slechte oriëntatie en enkele waren doorweekt. Nu dus proberen ze weer in orde te krijgen voor de komende vluchten, gaat wel lukken hoor, even de tijd nemen, en sommige die zondag of maandag kwamen laat ik misschien wel gewoon thuis voor een weekje. Ze krijgen nog kansen genoeg. Het weer werkt natuurlijk niet mee, als het nu 22 graden was, waren ze alweer top, maar tegen het vriespunt in de nacht brengt natuurlijk geen forme, of je moet al met verwarming platen werken, maar daarvoor vind ik het persoonlijk nog te vroeg.

Vandaag, dinsdag heb ik ze een dagje extra olympic MG mix over het voer gedaan, en dan eigenlijk meer voor de laatkomers, niet zo zeer voor de duiven die zaterdag gewoon thuiskwamen, die zijn al weer in orde, maar je moet ook rekening houden met de laatkomers. Ik moet er nu nog vier stuks van de 102 , hoeveel er as weekend mee gaan, we zien het wel, laatkomers zijn geen vroegkomers op zaterdag, dus weekje rust mag best. Later meer

Naam = Gebr. van Langen
Adres  = Hanhofweg 19
Postcode = 7587 LK
Plaats = De Lutte
Telefoon = 
Email  = 
Onderwerp  = Hoi Gert-Jan,

We gebruiken nog steeds jouw producten, zoals o.a Prange Suppe, Beute Bak en Beute korrels en dat gaat mooi. Afgelopen weekend de 1e in Afdeling 9 kring 1 en 2 tegen 19.120 duiven. Perfect toch. 

Even nog een vraagje, heb je nog een aantal flyers die je op de beurs uitdeelde waar wij ook op de achterkant stonden? Zo ja zou je ons daarvan een aantal van kunnen toesturen? Groeten Peter en succes verder dit jaar. 
 

Terug