Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 17 april 2015

17-4-2015

goedendag iedereen, hebben jullie er zin aan? Morgen mooi weer, lekker zonnetje er bij. Wind een beetje in de oosthoek, dus de westzijde zit gebakken😏😏😔

De ene keer zij, de andere keer wij. Beetje verdelen over het seizoen en iedereen tevree. Volgende week een keer noord/noordwest en wij zij weer blij. Haha maar laten we eerst de vlucht maar even afwachten, het is nog geen zaterdag.

Zaterdag komt mijn moeder kijken, ik hoop op een mooie uitslag. Maar vooral prachtig dat mijn moeder een dagje thuis komt. Ze woont al drie jaar in Reggersoord te Meppel, maar zaterdag komt ze thuis, al is het maar voor een dagje.

Ik ga haar met eigen auto halen , ze kan vanuit de rolstoel opstaan en in de auto gaan zitten, mijn broer komt helpen, samen krijgen we haar wel in de fiat bus. En dan misschien in de middag wel naar het clubgebouw, het is 1 van haar grootste wensen, even mee naar het klokafslaan, kun je je dat voorstellen? Is toch prachtig.

Dus hopen dat he een mooie dag word .

Vanmorgen krijgen we bezoek van het prachtige eiland Urk, althans voormalig eiland. 

UPDATE 12.00 UUR

Gezelligheid troef hier weer vanmorgen, we hadden de mannen van Post hier, van Urk. En wederom hadden ze een emmer vol Vis meegenomen, bedankt mannen !

Elco is de vlieghokken aan het schoonmaken, ja gewoon op de inkorfdag, ik ben er niet bang voor hoor. Soms maken we er een geintje van, Elco: Jij kan weer laten knallen of balen morgen....doelende dat hij nu tussen mijn vliegers zit.

Ik heb 9 duiven in het unikon kastje gezet, de 9 duiven van 2013 staat dus getekend. vanaf plaatts 9 zijn ze dus niet ingevoerd, het kan dus zijn dat de 102e getekende van morgen mijn eerste is. Ik heb er 9 ingezet ! Maar ik denk dat morgen de jaarlingen al beter gaan komen, ze beginnen het spelletje te kennen he. Dus morgen of volgende week zal mijn eerste wel een jaarling zijn.

Terug