Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 11 maart 2015

11-3-2015

Goedendag iedereen,

Het gaat goed met de duiven en heel goed met mij. Gewoon lekker druk op eigen hok, de ouden trainen goed, maar hebben nog tijd zat. De jongen fladderen wat buiten en liggen in de zon. Spike loopt er gewoon tussen door, hij doet ze niets, maar vliegen ze laag over hem, dan springt hij....en eenmaal te pakken is het voorbij.

Ik maak me steeds minder druk om randzaken, op internet probeer ik zo weinig mogelijk te zitten, alleen mijn eigen dingetjes, deze site, mijn eigen facebook. Maar verder kijk ik niet, Ik heb twee maal een facebook pagina aangemaakt voor algemeen gebruik, een soort groep zeg maar... maar het is verschrikkelijk wat daar allemaal gebeurt, dus snap ik ook dat topspelers er niet aan mee doen, of zo weinig mogelijk.

En vergaderingen en of bijeenkomsten probeer ik ook zoveel mogelijk te mijden, ik zie wel welke vluchten we krijgen en welke tijd we inmanden.   gewoon terug naar de basis, mijn eigen duiven, mijn eigen zaak, mijn eigen vrienden

Ik zal straks het nieuwe voerschema er op zetten, die van 2013 staat er nog op, let even op straks ik zet hem bij laatste nieuws, zal vanavond worden.

Tot later

Terug