Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 5 februari 2015

5-2-2015

Goedendag vrienden, vriendinnen en andere lezers,

we zijn weer terug van een paar dagen centerparcs, we gaan twee keer per jaar drie dagen weg, dat is dan mijn gehele vakantie. Even opladen voor het nieuwe seizoen. Vandaag(vanmorgen) zag John van Gijsel uit Almelo me zitten bij het zwembad, hij kwam even gezellig een praatje maken. Toch leuk ff tijdens vakantie een paar minuutjes over duiven praten.

Vandaag zijn ook de jongen gebracht van Hans en Evert Jan Eijerkamp, ik kon ze doordat ik in centerparcs zat zelf niet halen, maar ze waren speenkaar dus moesten er af. Duivendirect heeft ze opgehaald en naar wilhelminaoord gebracht. 10 prachtige jongen hoorde ik van Willem, ik heb ze zelf nog niet gezien, vanavond maar even snel bekijken, willem vertelde dat er ook een geweldige vale bij zat en dat alle tien reeds perfect gesloten waren. 

Daar kun je toch al een deel van de kwaliteit aan zien, gespeende jongen die al helemaal gesloten zijn, zijn dat ook na de rui, en hebben reeds een grote stap in kwaliteit voor.

morgen vrijdag, ga ik vast de duivinnen wegpakken, de grootste jongen gaan bij de eijerkampen in het oude hok dus en de kleinere nog een aantal dagen bij de doffers , gewoon in de broedbak .

morgen laat ik u weten hoe het ging, succes en een plezierige donderdag nog.

Terug