Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 15 december 2014

15-12-2014

Goedendag sportvrienden,

De Colicontrol hebben we op een zeer schappelijke prijs kunnen houden van € 15,00. Dus minder dunne mest, minder tot geen last van Coli en dat voor maar € 15,00

U kunt het over het voer geven en afdrogen met Olympic MG Mix, maar eten ze weinig tot niet, verstrek de colicontrol dan door het water. Geef de Olympic MG Mix dan over het voer met wat Beute Lecithine olie. Dus krachtvoer !!! tijdens dat ze aan het herstellen zijn.

Wist u dat we ook de beste samenstelling Electrolyten voor duiven hebben? Beute Electroboost. Ook dit helpt tegen dunne mest en veelvuldig drinken, en gebruik het juist met warm weer !!! voor de jongen en ouden.

____________

Gisteren even bij pv de Hoven geweest te Zutphen, geweldige duiven. Ik denk 1 der beste gemiddelden van Nederland. de twee fijnsten waren van comb Moespot en Ap Jurriens. twee 8,5 duiven.

Vanmiddag even wat duiven te leen brengen naar Herman Gaal te Steenwijk, 2 doffers en 4 duivinnen. Ik heb vorige week zijn jongen mogen bekijken uit mijn duiven gekweekt...geweldig !! vooral twee kleinkinderen Vechtmachine waren ongelofelijk goed.

Terug