Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 29 augustus 2014

29-8-2014

goedendag iedereen,

gisteren 30 duiven in de mand gedaan voor Chimay. Er waren veel minder duiven in de club dan de laatste weken, de rui en de twee nachten mand zijn hier de oorzaak van.

Wij zijn ook terug naar 30 stuks. Ik heb de twee broertjes 839 en 840 aangewezen gezet, en de rest gepakt op het feit dat ze nog veren hadden.

De andere 100 gaan vanavond mee voor de punten en misschien nog wat als invlieger, dus morgen moeten heel veel duiven thuiskomen. Natuurlijk wel leuk te zien vooral ook omdat moeders Beute ook een dagje thuiskomt vanuit Reggersoord. Dus bij redelijk weer kan ze duiven zien vallen.

De duiven worden wel verschrikkelijk mooi, en dan bedoel ik de kwaliteit van de nieuwe veren( pluim), geweldige pluim hebben ze, zijdezacht. Dat komt voor een groot gedeelte door de Beute Producten. Het is haast ongelofelijk hoe veel meldingen ik krijg met topresultaten. Liefhebbers zijn er zeer succesvol mee en dat is prachtig natuurlijk.

Vooral steeds de combinatie Olympic MG Mix, Beute Lecithine Olie, Electro-boost en Prange Suppe. En dan nog de honderden liefhebbers die De Beute Bak gebruiken van DHP en de Beute Korrelmix. Ik kreeg zelfs een mailtje van een toch heel bekende speler die vertelde : ik ken mijn eigen duiven niet terug, geweldig !

Er word nu bij velen al een begin gemaakt met de rui, blijf de Beute Producten gebruiken ! de Pluimen die ze NU krijgen moeten ze volgend seizoen mee vliegen !!!

Terug