Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 12 augustus 2014

12-8-2014

Goedemorgen iedereen,

update 13.15 uur

de jongen gelost op 25 km om 11.52 uur om 12.13 waren ze thuis, dus ze gingen vlot. Wel onweder en regen

 

update 11.00 uur. We wachten op droger weer, de jongen zitten in de mand, staan al achter in de auto, maar volgens buienradar moeten we geduld hebben. Niet te lang want ik moet naar het werk.

Net rond 08.00 uur de jongen er uit gedaan, ze trokken gelijk hoog weg, komt er toch een bui regen, pppfffff hebben ze gelijk hun badje gehad.

Straks rond 09.00 uur mogen ze er weer in, voer en water staat al gereed, dat weten ze, meestal vallen ze als gekken het hok binnen.

Veel jongen en dan vooral de 2e ronde is al zeer kaal aan het worden, ik doe zoals u weet dit jaar niks met verduisteren en of verlichten dus de banden liggen er al helemaal uit. Prijswinnen is nu voorbij. Maar met drie weken zijn ze weer mooi moet je maar denken....

Tot de natour begint gaan ze mee op de jonge duivenvluchten, misschien dat ik dan een splitsing maak. Kale jongen op de natour en de rest met de jonge duivenvluchten. De winterjongen zijn natuurlijk nog mooi.

Iedereen succes vandaag.

Bij mij vandaag wederom Prange suppe door het water, ik gebruik Prange Suppe maandag, dinsdag en woensdag. Elk veertje wat er nieuw bijkomt is super zacht en glad, en de Beute producten hebben daar een flinki aandeel in.

Morgen woensdag wederom Olympic MG Mix over het voer met Lecithine olie. Donderdag en vrijdag doe ik Beute Electroboost door het water, elektrolyten met koud weer door het water ?? heeft het zin?? weet niet, maar het gaat goed, dus ik verander niet. Ook zaterdag en zondag hebben ze Electroboost door het water.

Terug