Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 4 juni 2014

4-6-2014

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen

Zaterdag gaat het volgens de voorspellers warm worden, zeer warm en zuidoostenwind. Zoals het nu lijkt doen we niet mee op de dagfond. We spelen ze  op de Vitesse. waarom? We zijn aan het opbouwen, hebben maar 9 duivinnen waarvan er 8 mee zouden kunnen( 1 is pas 2 x mee geweest), dus waarom mee doen? voor een bekertje? daar hebben we geen kans op. Voor TT dat zou kunnen, als we met afdeling 10 gelost worden( wat waarschijnlijk ook gaat gebeuren), maar met zuidoostenwind in de zuidoosthoek niet veel kans.

Had ik meer duiven gehad, gewoon zo'n 20 koppels dan had ik natuurlijk mee gedaan, maar we hebben een tussenjaar na de verkoop van alle oude duiven, dus even pas op de plaats. Er komen nog vluchten genoeg.

Wanneer de voorspelling van het weer anders is op donderdagmiddag kunnen we altijd nog 2 pakken, we zien wel, maar waarschijnlijk niets. We maken ze er wel voor klaar. Ze trainen vanmorgen en gisteravond GEWELDIG.

Morgen, de dag van inmanden of misschien voor ons de dag voor inmanden krijgen ze Beute-Electroboost door het water. Dit zijn super elektrolyten( vocht vashouden etc)

later updates, vanmiddag naar dokter Wolff om 13.00 uur

Terug