Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zondag 25 mei 2014

25-5-2014

Goedenmorgen iedereen

prachtig weer, iedereen zit vandaag buiten, ik naar het werk straks zoals iedere zondag.

Mijn E Mail puilde weer uit, met mooie prestaties op Beute producten, het systeem of een deel er van. De heer weggers uit Annen, zijn 3e eerste prijs, geweldig, Jaap Kroeze uit Leek 2e NPO, Dick Vogelzang Staphorst 1e NPO , prachtig allemaal en nu volhouden jongens.

Op ons hok was het niet goed, op de Vitesse 5 van de 10 en op de fond 4 van de 7, dat is iets boven 50% maar geen kopduiven, onze kleine jaarlingen ploeg was te laat.

Ik was ook helemaal niet in de stemming gisteren, ik had gehoopt op een mooie gezamelijke vlucht met afdeling 10 samen, maar dit bleek op de vergadering met grote meerderheid tegen te zijn gehouden. En ik was niet op de vergadering, dus eigen schuld. Ik zal er ook geen woorden meer aan vuil maken. We weten hoe het gaat in de duivensport.

We gaan ons nu richten op de jonge duiven, de ouden houden we voor gezien, die gaan mee als vrachtduif, zoals 50% van al onze duiven in de club al zijn.

Bij de jonge duiven zijn er nog steeds 195, veel te veel, en op het ogenblik ook niet helemaal lekker. Ze zijn niet echt ziek, maar je ziet dat ze wat kinderziekten overwinnen moeten. eerst waren het de kleine jongen van het nieuwe hok en nu zijn het de winterjongen, die weinig eten, en hier en daar wat dunne mest. De kleine jongen zijn weer opgeknapt, Nu even een paar dagen extra zorg aan de winterjongen

Terug