Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 25 april 2014

25-4-2014

Goedendag vrienden en vriendinnen

Het is nog vroeg op vrijdagochtend, ik werd wakker rond 07.15 uur. Ik had nog 45 minuten kunnen liggen, maar de spanning stijgt hier naar het kookpunt, dus ik moest er uit.

Rein Gaal de Fantast uit Onna komt op visite, deze vriend van de familie is altijd zeer streng , dus de hokken moeten er piekfijn bij liggen. De schoonmaakploeg is al drukl bezig, extra mensen ingevlogen om te poetsen. Tuin te doen, tegels schoon te spuiten, dakpannen wassen van het hok en mijn auto te wassen.

Zodra hij straks aankomt rond 10.30 meestal, zijn we er helemaal gereed voor, en kijken we of het na tevredenheid van de meester is.

Hij komt voor de koffie vertelde hij, maar ik weet dat hij 200 jongen door de handen wil hebben, hij wil ze zelf eens bekijken en zal dan zijn ongezouten mening geven. Woorden als opruimen, gaat niks worden en te mooi of tentoonstelling zullen weer over tafel vliegen.

En iedereen krijgt er van langs tijdens het gezellig uurtje. Gelukkig heb ik de hulptroepen ingeschakeld, die kunnen me bijstaan in geval van uit de hand gelopen woorden wisselingen.

Zo nog even vijf keer naar het toilet, en laat Rein maar komen, ben er gereed voor.

-----------------------------------------------

Alle gekheid op een stokkie natuurlijk, we zijn blij dat hij nog bij ons is, hij is ernstig ziek, maar het staat redelijk stil nu, dus we hopen nog jaren dat gezeur aan te horen hahaha. Nee, top man die Rein Gaal. Een vriend voor altijd.

Voor mensen die niet weten hoe Rein is, kent u Dirk van Leun ? of Kees Comijs ? , zo'n man is Rein ook, recht door zee, maar altijd eerijk..... hahahaha Echte vrienden dus, maar die je eerst helemaal afmaken, en dan zeggen, je doet het goed jochie. Prachtig toch. We moeten ze maar eens samenzetten deze drie Kees, Dirk en Rein....wat zal dat een feest geven hahaha geweldig

 

Terug