Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zondag 13 april 2014

13-4-2014

Goedenmorgen iedereen.

Gisteren een leuke vlucht gehad, bij iedereen waren de duiven zo thuis, ze werden in Afdeling Friesland in 4 groepen gelost, wij zaten in DUIVEN groen. Er kwamen 6 duiven tegeljk van de 18 die we mee hadden(alles), jaarlingen. De duiven verspeelden wat tijd maar dat weten we, door ons systeem van zwaar voeren, en dan met 6 duiven tegelijk aankomen, blijven ze wat vliegen. Dan hebben ze straks verder op in het seizoen nog wat enegie over hoop ik.

Op dit ogenblik 09.53 uur zijn de jongen er uit( winterjongen), vanaf 09.20 uur, ze vliegen nu dus 35 minuten, met een half uurtje roep ik ze binnen.

Als ik me niet vergis krijgen we zo nog bezoek van een jeugdspeler, hij had een hokbezoek gewonnen via het NPO, misschien neemt hij wat duifjes mee om te laten zien. Naam ben ik vergeten, zien we wel straks. Altijd leuk, jeugd over de vloer. Misschien kunnen we hem nog wat leren of hij ons.

Gisteren waren er 575 duiven mee in de club, 375 stonden voor concours, de rest invliegduiven... De andere 375 moesten ook nog invliegen, het was een trainingvlucht.

Morgen, maandag krijgen alle duiven weer Prange Suppe door het water en Olympic MG Mix over het voer met Beute Lecithine olie.

Ze eten en drinken het graag, het is goed voor ze en ze trainen er lekker op, en voor mij heel belangrijk, een perfecte natuurlijke weerstand tegen luchtweg, darm en tricho problemen.

U kunt het ook bestellen. Een set kost € 110,95

Dan heeft u Prange Suppe, Olympic MG Mix en Beute Lecithine olie inc. verpakking en verzendkosten, maak dit over op NL20INGB0676290256 en zet uw adres er bij en tussen haakjes( PS, Olympic en Olie)

groetjes

Terug