Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 7 april 2014

7-4-2014

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

de jaarlingen hebben het afgelopen zaterdag eigenlijk goed gedaan, we hadden een training vluchtje met uitslag. Er waren 260 duiven ongeveer waarvan er ook een deel op invliegduiven stonden. Dus 169 duifjes in " concours" , althans die op papier konden komen. Twee van onze jaarlingen in de top 10. Ze kwamen niet echt goed af hoor. Er moet nog 1 komen, een doffertje is even de weg kwijt, misschien tijdelijk.

vanmorgen hebben ze weer lekker gevlogen, wel een raar gezicht hoor voor ons, een koppel van 10 duivinnen en 11 doffers, maar het is bij velen van u zo  toch. Een koppel van 20 oude duiven of jaarlingen is heel normaal toch.

op dit ogenblik zijn de winterjongen buiten voor hun training van een uur, hierna is het weer tijd voor de kleintjes, de koppel kleintjes die begint te vliegen word ook steeds een beetje groter.

nl20ingb0676290256.  Dit is ons ibannummer voor uw bestellingen. U maakt het geld over voor de producten, doet er 10 euro bij voor verpakkingen transport kosten en zet uw naam en adres er even bij..... Voor België 20 euro verzendkosten. Maar Belgische sportvrienden kunnen beter met jp de lijzer uit Aardenburg bellen, hij brengt het pakketje over de grens en dat kost minder verzendkosten.

prange suppe.  50 euro

herstel power. 12 euro

beute sport.   12 euro

olympic MG mix 35 euro ( dan hoeft u herstel power en beute sport eventueel niet apart te bestellen)

beute lecithine olie.  15,95 euro

herstel power capsules 15,00

 

succes

Terug