Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 21 maart 2014

21-3-2014

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Vanmorgen even op de site van Hans & Desire gekeken, ze hebben een nest Australian Cattle Dogs, ze zijn nu twee weken oud. èèn van de pups gaat naar ons hier in Wilhelminaoord. Op dit ogenblik is de kleur van de hondjes nog niet te herkennern, ze worden wit geboren, en zijn het nu nog steeds. Klaasje is er nog steeds niet helemaal mee eens om een hond te nemen, maar ik heb altijd honden gehad, en nu drie jaar zonder...

http://www.australiancattledogs.nl/home

De duiven er nog niet uit gehad, regen. Wel voer gegeven natuurlijk.

Gisteravond een goede vergadering gehad in Noordwolde van pv de Vredesduif, de club staat er heel goed voor, de vluchtgelden zijn vorig jaar al verlaagt en nu eind van het jaar gaat de contributie omlaag. Dus het komt ten goede aan de leden. Ze hebben mij gevraagd om de duiven te gaan inmanden op vriijdag en of donderdag avond. Het is natuurlijk een eer om dat van Reind van der Weij te mogen overnemen, hij deed het zo.n 55 jaar. Reind blijft de fondvluchten op Dinsdagavond wel doen, daar is hij de beste man voor, en ik werk op Dinsdag altijd. In het voortraject was er even de angst van sommige leden dat ik hun duiven zou bespreken op Facebook of op mijn site hier..... Nee natuurlijk niet, ik ga geen mening geven op internet over duiven die ik in de handen krijg. Of het moet juist een leuke, goede of opvallende duif zijn en dan met toestemming van de eigenaar.

We kunnen haast niet wachten, nog twee weken, dan begint het seizoen, En over vier weken de eerste echte puntenvlucht. Zelf zullen we met een paar jaarlingen meespelen, om wat te kijken op zaterdag. We zien wel hoe het loopt.

Terug