Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 6 februari 2014

6-2-2014

Goedenmorgen iedereen,

De oude duiven zijn er weer even uit geweest. Niet zo lang hoor, misschien maar 15 minuten. Het gaat ook alleen om de vleugels te strekken. En het overwennen van hun jonge duivenhok( afgelopen seizoen) naar het hok voor de oude duiven.

De jongen gaan er vandaag niet uit denk ik. Ze zitten nu in bad in de voliere en er is harde wind. Dus even laten zitten. Verder druk bezig met de verkoop op PIPA.BE vanaf maandag as rond 17.00 uur.

Ik begreep dat er weer veel gezeur was in onze afdeling over de ACG indeling. Wederom veel ikke ikke. Wanneer wij de laatste 5 jaar bij ACG 9 hadden meegedaan( waar we horen), waren we steeds hoger geeindigd dan nu. Maar de ACG "indelers" hadden ons bij 8 in gezet, omdat Noordwolde daar onder zit. Natuurlijk dacht ik wel eens: had ik maar bij 9 gezeten... Maar het was niiet zo. Nu moeten we de commissie gewoon zijn gang laten gaan. Er moet gedacht worden aan de toekomst, minder leden, minder duiven, duurdere brandstof, minder duiven in de manden. En dan komt er een weldoordacht idee uit. En of dat nu gunstig is voor ons? of nadelig? ik kijk er niet eens na. Ik hoop en denk en weet wel zeker dat de commissie ditmaal in algemeen belang denkt( zoveel mogelijk). Dus laten we het gewoon voor 5 jaar vastzetten, en proberen.

Als er èèn iemand steeds zeurde over bestuurders was ik het toch? en nog ben ik het niet altijd met ze eens. Maar ze doen hun best, daar zitten ze voor. En vanaf 1 januari(goede voornemens) geef ik hun mijn vertrouwen.

Iedereen veel plezier vandaag

Terug