Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 30 december 2013

30-12-2013

Goedenmorgen iedereen,

Nog twee dagen en het is zover, nieuwjaarsdag, het begin van een spiksplinter nieuw sezoen. En het gaat een goed jaar worden, de economische problemen in ons land gaan gelukkig ook weer de goede kant op. Niet gelijk voelbaar voor ons met zijn allen, maar het dieptepunt hebben we gehad. En daar moeten we aan denken, het gaat beter worden in de toekomst.

Ook in ons duivenhok hebben we weer nieuwe kansen, en u pakt ze natuurlijk met beide handen aan. De beste duiven zitten reeds of gaan snel samen om prachtige jongen te kweken voor de toekomst. De roos-kleurige toekomst. We moeten er vertrouwen in hebben vind ik. Positief blijven denken.

Natuurlijk zal niet alles, altijd super gaan, we krijgen ook klappen te verduren, in 2013 hadden we die ook. Voor sommige mensen hele grote klappen, maar 2014 zal en moet beter worden, de schouders er onder. En gaan.

Vandaag krijg ik nog mensen uit Tubergen en meneer Boertjes nog met duiven selecteren, dus ik ben nog wel even bezig vanmorgen.

Vanmorgen reeds even bij mijn duiven geweest natuurlijk, ziet er allemaal goed uit. De 12 jonge kweekkoppels zitten allemaal op jongen of eitjes. Er zaten late jongen bij, en die hadden even wat tijd nodig, maar alles zit nu op zijn plaats. Prachtige koppels om te zien, en bouw en afstamming om de vingers bij af te likken. Ik heb zin in de toekomst, u ook?

Veel plezier vandaag

Terug