Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 28 september 2013

28-9-2013

Goedendag iedereen,

Bij u de duiven ook al lekker kaal? De rui gaat goed bij iedereen begrijp ik. Het weer zit mee, het seizoen was pittig, en als de duiven dan eenmaal stil staan.....alle veren er uit. Ik zie op eigen hok duiven die geen staarten meer hebben. Geweldig.

En dan selecteren? Dat moet bij iedereen nu wel zo'n beetje klaar zijn, of in ieder geval een data geprikt om dit te doen. Al zijn er ook liefhebbers die even wachten tot na de rui. Misschien nog wel mooier, alles een nieuw pakkue aan, strak in het pak zullen we maar zeggen, probleem is wel dat iedere duif dan weer "mooi" is.

Afgelopen woensdag was er een bespreking met het afdeling bestuur in het clubgebouw van pv de Vredesduif te Noordwolde. Ik was pas tegen 20.00 uur thuis, heb het dus gemist. Ik hoor wel wat er besproken is.

Ik zal er niets over zeggen, ik was er niet bij, dus heb geen recht van spreken.

as woensdag krijgen we bezoek van de heer Mantel jr uit Friesland, hij gaat een reportage maken voor www.dreampigeons.com  , op deze prachtige site worden over 14 dagen 15 jonge duiven van ons verkocht, het beste van het beste. Het zijn jongen van de duiven sie straks in februari verkocht worden op www.pipa.be . De jonge Mantel is reporter van Dreampigeons, hij gaar er vast iets moois van maken. En u allemaal kijken straks he, op www.dreampigeons.com  de site van Falco Ebben en Gert Krab.

De jongen van de vliegers zijn ongelofelijk mooi geworden, ik heb er 19 geselecteerd. Deze zijn geweldig ! Vandaag is de eerste weggegaan op een bon ( uit Frisco 914 x 12-631)

Terug