Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 18 april 2013

18-4-2013

Goedendag iedereen,

De duivinnen zijn er uit vanaf 07.00 uur. Het was mooi weer, dus even een keer vroeg aan de slag. De doffers zijn gisteren mee geweest op een vlucht van rond de 120 km, we hadden van afdeling Friesland een midweekse vluchten vanuit Wijchen. Het verloop was goed, kon ook bijna niet anders er waren geen andere koppels in de lucht.

Gisteren Esther Bultman van duivendirect op visite gehad, ze kwam 6 duiven halen voor Piet Vink uit Werkendam, waaronder NANCE uit de Vechtmachine. En Esther had twee schitterende jongen meegenomen voor mij van Bas en Gerard Verkerk, twee zeer fijne duiven. Zeer speciale duiven.

De duiven krijgen vandaag wederom Super Energie te eten, het weekend zou koud worden en dan mogen ze van mij best wat extra voer hebben gehad, dat je dan misschien wat te kort komt op de vitesse neem ik voor lief. Ik weet waardoor het komt en dat is het belangrijkste. Maar nu wat te veel is straks wat over.

Vandaag ook tussen de middag een extra maaltijd, snoepzaad, hennep, pinda's en Beute Korrels. Vanavond nog een keer zoveel als ze willen en dan morgen de mand in.

Update 14.43 uur.

Wat een storm,. je waait zowat uit je broek buiten. De jongen hebben lekker gevlogen met die wind, of ze er allemaal zijn? dat weet ik niet, ik tel ze ook niet.

Let op mensen vanaf 1 Mei gaan de prijzen van de Beute Producten iets omhoog, Herstel- Power en Beute Sport gaan naar 12,00 Euro en Olympic MG Mix naar 35,00

En laat u niets wijs maken he !!!! overal word nu Prange Suppe verkocht.. soms hele dunne( licht van kleur) soms in halve liters..... Koop alleen de echte !!! 50,00 per liter is duur zat, en laat u niet bedotten.

Terug