Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 13 april 2013

13-4-2013

Goedendag iedereen.

De eerste vlucht vandaag, weinig duiven in de club, de meesten niet eens mee. Raar, wachten we al weken op de eerste vlucht, doen ze niet mee. Volgende week misschien.... Ja ook dat zijn duivenmelkers. ook die van mij zijn maar twee keer in de mand geweest, op 9,5 km en op 25 km. Ook ik wilde graag vaker en verder, maar het weer zat niet mee toch? Maar nu heeft de afdeling een vlucht op het programma, vanmiddag zal het weer wel opknappen, en dan doen ze niet mee.

Wij hebben 33 duiven mee, 1 doffer en dus 32 duivinnen, as dinsdag kunnen we nog een keer inmanden voor een trainingvlucht. De afdeling zorgt voor vervoer, alleen jammer dat dit niet op maandagavond kon, noord wel op maandag en zuid op dinsdag(inmanden)

Het voer voor thuiskomst vast gereed gemaakt, Olympic MG Mix over het voer met Beute Lecithine olie, verse BEUTE BAK in de gritbakjes en wat BEUTE korrels in de broedbakken, laat de duiven maar komen.

update 12.50 uur

Nog geen duifjes los in Zutphen. Hadden we ook niet verwacht hè. Ik dacht gisteravond al, zal wel 13.00 uur worden. We zullen zien.

as dinsdag nog een vlucht, misschien speel ik de doffers wel hahaha

Terug