Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 10 april 2013

10-4-2013

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

Het is woensdagmorgen 08.00 uur, het flesje Beute Lecithine olie staat in een bakje heet water vloeibaar te worden, ik drink een kopje koffie en een drinkontbijt en de kwekers zijn al weer van water voorzien. Voer hebben ze altijd staan, ik denk wel 5 kg voer, ze kunnen er gewoon in staan. Zo nu en dan haal ik alles weg, of ik laat het zoals vandaag eens helemaal opeten voordat ze nieuw krijgen.

Straks visite van Rein Gaal uit Onna en grote Willem uit Steenwijk, zal rond 10.30 uur zijn denk ik.

Vanmorgen een berichtje van Theo Pander uit Joure, of ik een beetje reclame wilde maken voor zijn actie tbv KIKA. En ja natuurlijk doe ik dat. Theo is goed bezig met de duiven en met de medemens, dus natuurlijk doe ik dat. Kijk even op de site: Hieronder het berichtje met de link.

Hallo Gert Jan, zo je weet ben ik bezig met een actie voor kika. Nu zie ik dat jij ook nog weleens een linkje in je verhaaltje plaatst. En omdat jij nogal veel lezers hebt, zou je even een beetje reclame willen maken door www.postduivenvoorkika.nl  even te noemen.
mijn dank zou groot zijn groet Theo
 www.postduivenvoorkika.nl

Gisteren nogmaal 6 jongen gekregen van Djoerd van der Veen uit Zwaagwesteinde, prachtig spul, gekruiste van der Veen x Beute.

 

Terug