Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 9 april 2013

9-4-2013

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Vanmorgen de duivinnen om 08.15 er uit gelaten voor een training bij huis. Gisteren hebben ze een trainingvlucht gehad van 24 km. as zaterdag krijgen we zutphen en dat is 80 km.

Omdat het nog steeds er koud is, krijgen de duiven wat meer eten maar nog belangrijker wat meer bijproducten. Zo doe ik vandaag voor de 3e dag op rij Olympic MG Mix over het voer, Olympic MG Mix is Herstel Power en Beute Sport door elkaar ik plak het natuurlijk aan met de nieuwe Beute Lecithine Olie. Het droogt snel, de duiven eten het graag en ik heb ze graag goed en vol aan de start zaterdag.

Beter iets te veel dan te weinig. De eerste weken zie je geen verschil hoor, ook de mensen die niets geven doen de eerste 4 weken gewoon mee voor de prijzen, maar komt er een zware vlucht of ze blijven overstaan dan hebben die duiven te kort en dat breekt u en uw duiven op later in het seizoen.

Dus geef om dit ogenblik van alles een beetje extra( net als in een eendaagse fondweek), verzorg uw duiven net dat iets meer iets beter, later in het seizoen betaald zich dat terug.

Ook de Prange Suppe doe ik deze week drie dagen dus naast de maandag en woensdag ook de dinsdag( vandaag dus).

Zie in de colom aan de linkerzijde bij: ik wil graag bestellen

http://www.vanzandenduiven.nl

Terug